Rólunk

A vitathatatlan referencia minden fajta hegesztési termékhez

A Cserenda Hungary Zrt. 2011.01.07-én alapított 100% magyar magántulajdonban lévő kis- és nagykereskedelmi vállalkozás. A tevékenység, az alapító tulajdonos és családja több generációs autó, és gépipari kereskedelmi sikereiben gyökerezik. A társaság vezérelve, a működés teljes területén, hogy a mennyiség elé helyezi a minőséget. A rendkívül stabil pénzügyi és beszállítói háttérnek köszönhetően, a cég garantálni tudja mind a lakosság, mind pedig az ipari, kereskedelmi partnerek felé a pontos korrekt kiszolgálást. A forgalmazott termékek minden egyes csoportjában a Cserenda Hungary Zrt. rendelkezik közvetlen gyári kapcsolattal, vagy kizárólagos importőri szerződéssel. Ez a magyar piacon, a tisztességes szereplők között, a legversenyképesebb árakat jelenti. A társaság célja: a megrendelők korrekt kiszolgálása, és a legjobb ár-érték arány elérése a versenytársakkal szemben.

Zsille Gábor
Vezérigazgató

Az ISAF cégcsoportot 1977-ben alakította több vállalkozó Trento tartományban. A cég székhelye Storo (TN), Északkelet-Olaszországban található, közel a Garda-tóhoz. 30 éves tapasztalattal, 3 gyár kapacitásával, melyek közül egy Olaszországban, és kettő Németországban üzemel. Ez idő alatt az ISAF a tömör huzalok vezető európai gyártójává és forgalmazójává vált.

Az állandó minőség előtérbe helyezése lehetővé tette, hogy az ISAF részt vehessen a legfontosabb hegesztési vásárokon világszerte. Az ISAF Group a szénacél és gyengén ötvözött hegesztő huzalok teljes termékpalettáját gyártja.

A szállítmányok központosított koordinációja a három gyárból,optimalizálta logisztikai tevékenységet és csökkentette az előforduló szállítási költségeket. Ez lehetővé tette számunkra, hogy elérjük a célunkat, azaz hogy kifogástalan szolgáltatást biztosíthassunk az ügyfeleinknek.

A három gyár elosztási kapacitását (egy olasz és két német) összeszervezik olyan módon, hogy biztosítsa a megbízható és pontos szállítást a helyi és külföldi ügyfeleknek egyaránt. Az ISAF értékesítési csapata folyamatosan dolgozik azon, hogy ügyfeleinek szakértő tanácsokat és professzionalizmust kínálhasson.

Lap tetejére